Madcon går tillbaka till rötterna på nya singeln “Ting & Tang” med gästande Arif – se musikvideon här!


Planerar uppföljaren till 2012 års “Contact” under 2018.

 

 

Efter flera år med framgångar på engelska med låtar som “Don’t Worry”, “Don’t Stop Loving Me” och senaste “Got A Little Drunk” är Madcon redo att släppa ny musik på norska. Yosef och Tshawe tar det tillbaka till rötterna och följer upp albumet “Contact” (2012) med “Contact Vol 2” under 2018 och kickar igång allt med nya singeln “Ting & Tang” som gästas av Arif.

 

– “Ting & Tang” er et resultat av en jævla funny session med Arif, con, Most Wanted og Black Tears. Fett å kunne ha med seg en av Norges råeste rappere. Han leverer som alltid, säger Yosef i ett pressmeddelande.

 

Den nya singeln gästas av Arif och på det kommande albumet har Madcon dessutom jobbat med allt ifrån Lars Vaular och Unge Ferrari till Kamelen och svenska legenden Petter. “Ting & Tang” är producerad av norska duon Most Wanted och att ha Arif som gäst var en no brainer.

 

– Arif er uredd som artist. Dette er mer og mer sjeldent, og vi føler at man må hedre dem. Dessuten falt valget veldig naturlig da denne låten føles skreddersydd for Arif.

 

 

 

 

 

 

Foto: Magne Risnes

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL