Macky teamar upp med Einár på nya singeln “Tesla”


Från kommande debutalbum. Se videon här!

 

 

UPDATE 19/11:

 

Nu har även musikvideon till låten släppts, i regi av Noah Sebnat och Teodoro Johansson Beascoechea på Sony Music. Se nedan!

 

 

 

 

ORIGINALARTIKEL 15/11:

 

Tidigare i år släppte Macky debut-EP:n “Genom alla väder” och i somras överraskade Macky sina fans med singeln “Fastnade”, som var första smakprovet från ett kommande albumprojekt som planeras att släppas nästa år.

 

Macky fortsätter nu med att släppa nya singeln “TESLA” som gästas av en av Sveriges just nu mest streamade rappare – Einár.

 

“Jag och Einár har känt varandra länge och vi båda är från söderort. Vi har pratat om att göra en låt tillsammans och nu kände vi att tiden var inne”, säger Macky om samarbetet.

 

“TESLA” släpps idag och är producerad av Manny Flaco och Kevin Fitz som framförallt jobbat med Aleksej inom MSTRMND-teamet.

 

 

Äntligen får vi höra de mångåriga vännerna Macky och Einár tillsammans. På “TESLA” får vi ytterligare prov på den förstnämndas lika ominösa som mjuka vibe som andas annalkande mörker. Samtidigt får vi Einárs bästa vers på länge, med rader som: “Jag prata med en vän häromdan på min lur, han sa “broder är det bra?” jag sa “ja hur mår du?” / han sa “broder jag mår bra” och han tackade Gud, nu han ligger i en grav, den här staden är sjuk”.

 

 

 

 

Foto: Matilda Hammar

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL