Lyssna på “Hur fort det kan ändras” av Joakim Gissberg


 

 

Förra veckan släppte TGR-signade sångaren Joakim Gissberg låten “Så vi lever”. En feelgood-låt med glada vibes. Nu släpper låten “Hur fort det kan ändras” som, precis som titeln antyder, är en lite mer personlig och berättande låt. Låten skrevs under en svår period då sångaren numera boende i Seattle precis hade förlorat sin mamma.

 

 

Lyssna på “Hur fort det kan ändras” nedan:

 

 

För en vecka sedan släpptes min senaste singel ”Så vi lever” som jag hoppas att ni gillar lika mycket som jag gör, en feelgood låt med härliga vibes. Idag presenteras ännu en ny låt. ”Hur fort det kan ändras”, detta är en betydligt mer personlig och berättande låt då innehållet handlar mycket om mig själv och delar av mitt liv. Precis som låt-titeln indikerar så handlar låten även om hur fort saker och ting faktiskt kan förändras.
Om man kollar på vem jag är idag och jämför med vem jag var för ungefär 3 år sedan så kan man tro att man pratar om två helt olika personer.
– En helt vanlig kille, nybliven student, som gillade fotboll mer än allt annat på jorden byttes ut mot en person som idag troligtvis är mer erfaren och världsvan än dom flesta på många plan.
Jag skrev texten till denna låt under den troligtvis svåraste perioden i mitt liv efter att jag väldigt sorgset förlorade min största skatt här i livet, min mamma. Något som ofta gör mig väldigt ont är tanken av att musiken knappt fanns i mitt liv under den tiden hon var närvarande. – Min största önskan idag är att jag hade fått ha henne närvarande, och dela den här resan med henne på samma sätt som med mina andra nära och kära..
Hur som helst, jag låter låten tala för sig själv och jag hoppas att ni uppskattar den då den är oerhört viktig för mig!
Tack! / JoakimPublicerat:
RedaktionenNULL