Loxell bjuder på mixtapet “Från mig till dig”


“Mitt ‘Dedication’. Mitt ‘No Ceilings’. Mitt ‘Versioner Vol. 2’.”

 

 

Loxell har sedan förra året släppt en rad singlar sedan han bytte artistnamn från Johan Vuitton. Senast kom låten och videon till “Inte härifrån”, men innan året är slut bjuder han även på ett mixtape med versioner på låtar som Kanye Wests “Yikes” och 6ix9ines “STOOPID”. I ett Instagram-inlägg beskriver han mixtapet med orden:

 

“…mellan alla “riktiga” låtar så har jag även gjort covers, freestyles osv. som du ändå borde få höra. Så nu är det här! Mitt “Dedication”. Mitt “No Ceilings”. Mitt “Versioner Vol. 2″.”

 

Loxell skriver i samma meddelande att han har haft ett tufft år, vilket säkerligen påverkat inriktningen på musiken. Läs hela meddelandet och se musikvideon till “Inte härifrån” nedan. Lyssna på “Från mig till dig” HÄR!

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

MIXTAPE OUT NOOOOOW!!!🌷 -Link i bio 2018 kan ha varit det jobbigaste året i mitt liv. Har blivit av med allt från kärlek till Louis Vuitton väskor. Damn near lost it all tbh men är fortfarande drippin så i guess it is what it is. Jag har iaf spelat in typ 100 tracks och e still going. Och mellan alla “riktiga” låtar så har jag även gjort covers, freestyles osv. som du ändå borde få höra. Så nu är det här! Mitt “Dedication”. Mitt “No Ceilings”. Mitt “Versioner Vol. 2”. Och jag hoppas verkligen att du uppskattar det. Från mig till dig. /Toni Ps. Tack till alla som hjälpt mig! Tack till bästa @illestmother för all fin art. Tack till @sen.90 för last minute mix! Tack till @yung.elias som hostar tapet! Tack till @prodbypregame för låt # 6! Tack till @johnbeijer . Tack till Deezy aka @daltonemusic för massa grejer, vet inte vart jag ska börja. TACK! Nu ska jag till studion innan jobbet, u know how we coming. No days off, Grease Gang 2018 och forever

Ett inlägg delat av LOXELL (@loxellloxell)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL