Under hösten har Linda Pira släppt singlarna “NR1” och “ZEN” samt gästat på låtar som “Såna ögon” med rapparen Moncho och “Baila” med producenten Robin Kadir. Utöver detta har Linda även hunnit ge ut boken “Konsten att drömma stort: en handbok om att förverkliga sina drömmar”, som släpptes i somras.

Nu fortsätter hon med att släppa tredje singeln “Säg mitt namn” med NJOL, en kamplåt om att överleva och hitta kraft i den konstiga period vi lever i. Låten figurerar även i den uppmärksammade komediserien ”Streams” på SVT Play där Linda också har en roll.

– “Säg Mitt Namn” handlar om kampen att överleva, utvecklas och hitta kraft i den konstiga period vi lever i. Att kunna acceptera att allt som hänt i livet formar en till personen man är idag, trots att det satt djupa spår. Vi ville förmedla kraften vi besitter och hur viktigt det är att fira och lyfta varandra i det. Vi kände en magisk aura i studion när vi spelade in låten, och det är den känslan vi vill dela, säger rapparen i ett pressmeddelande.

Låten är skriven av Linda Pira, NJOL och Naasty som även står bakom produktionen.

Foto: Lindita Neziri