5f2d30fa05d9010e180815f2
Linda Pira avslöjar releasedatum och titel för debutalbum


Släpper tredje singeln idag – se musikvideo här!

 

 

Linda Pira är som bekant tillbaka med full fart och nyligen stod det klart att hennes debutalbum är på gång. Efter singlarna “Gang Gang” och “Plastico” kommer nu den tredje singeln “Show för publik”. I samma veva avslöjar rapparen att debutalbumet får titeln ”Legendarisk” och att releasedatumet är satt till den 8:e november.

 

I ett pressmeddelande beskrivs den nya singeln med orden:

 

“‘Show för publik’ är “en storytelling hiphop-låt” där man kastas tillbaka i en känsla av rå och hård hiphop likt den vi kunde höra på 90-talet. Linda berättar om tre olika personer: först om tjejen som syns på varenda event och ser till att det finns kokain för henne och hela sällskapet när de festar in i dimman, sedan om killen som dejtar tjejer genom att skryta om vilken bra pappa han är till sonen han knappt träffar och därefter om Linda själv. Här får vi höra sanningen om hur hon ser på sig själv jämfört med hur hon uppfattas utifrån och genom sociala medier.”

 

”Show för publik” är enligt Linda själv hennes “naknaste och ärligaste låt” och det är inte svårt att förstå med rader som: “om ni visste hur jag dämpa min trauman, media skulle älska sån rubrik”. Låten är producerad av Charlie Bernardo och musikvideon i regi av Professor Kutt går att se nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Martin Lindh
Omslag: Simón Jesus Ubeira

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL