Leslie Tay albumdebuterar med “Vilja & Tålamod”


 

 

2015 debuterade Leslie Tay med EP:n “12 år”, som gästades av Seinabo Sey, för att under följande år släppa Soundcloud-projekten “Skisser & SMS” och “Skisser & SMS 2”. Under flera års tid har även filmaren Stefan Berg följt Leslie vilket resulterade i dokumentären “Killen som kommer att glänsa”, något som till hösten följs upp med en ny dokumentär. Under årens lopp har Malmösonen även samarbetat med Norlie KKV, Jaqe, Parham och Cherrie.

 

Med singeln “Rockstar” i bagaget släpps idag det officiella debutalbumet “Vilja & Tålamod”. I sociala medier skriver Leslie själv:

 

“Mycket av mitt livsverk har gått ut på att gjuta kärlek och mening i andras musik och se den få eget liv. Jag är fullt medveten om vad jag har gjort och tillfört – till både musikbranschen och andra artister. Jag har sått min talang och livsverk och sett musikkarriärer blomma upp. Dessa tolv låtar är jag som sparkar upp dörren in till mitt liv på vid gavel. De är ett kvitto på hur hårt jobb, talang, vilja och tålamod kan slipa diamanter. ?”

 

 

I recensionen av skivan på Kingsizemag.se står att läsa:

 

“…en himmel förunnad utvalda. Men något säger oss att det finns uttryck inom Leslie som ännu inte sett dagens ljus. Hans resa har bara börjat.”

 

 


 

 Publicerat:
RedaktionenNULL