62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Lamix tar hjälp av Molly Hammar på ny singel om psykisk ohälsa


“Ibland behöver man bara veta att man inte är helt ensam.”

 

 

I slutet av 2020 släppte Lamix albumet ”Kapitel 2” och redan nu kommer nästa släpp. Tillsammans med sångerskan Molly Hammar släpper de nu låten ”Vi två”, en låt där Lamix öppnar upp om sitt liv och sin psykiska ohälsa – i hopp om att hjälpa andra som går igenom samma sak. Det markerar även hans första släpp som independent-artist efter att tidigare ha varit signad till Sony Music.

 

– Jag, som många andra, är uppvuxen i en miljö där det inte pratas tillräckligt mycket om psykisk ohälsa. Jag vill använda min plattform till att berätta om saker jag vet att många går igenom. Musiken har alltid varit ett sätt för mig att få ut mina känslor, och förhoppningsvis blir det lättare för andra som upplevt samma sak att ta sig igenom dagen, säger Lamix i ett pressmeddelande.

 

Lamix fortsätter:
– Jag är ingen talesperson för psykisk ohälsa, men jag har upplevt det tidigare i mitt liv och vet hur tufft det kan vara. Idag mår jag bra, men jag vet att det är många där ute mår så som jag mått. Jag tror och hoppas att den här låten kan hjälpa dem som känner sig nere. Ibland behöver man bara veta att man inte är helt ensam.

 

Lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL