hiphop-boardbook-S
Kolla in svensk hiphop-barnbok av Martin Ander


“The Hip Hop Board Book” är en charmig pekbok med mycket humor och attityd. Rocka med bebisen!?

 

 

The Hip Hop Board Book är en annorlunda, färgglad pekbok om hiphopkultur och vardagsliv med roliga och tydliga bilder för de små barnen. En charmig bok med mycket humor och attityd som uppskattas av både stora och små. Hip Hop Board Book är en pekbok av Martin Ander, som tidigare gjort målarboken Subway Sketchbook.

 

 

Hus, tunnelbana, vänner och bilar. Barnen pekar på vardagliga företeelser och föremål men som i hip hop boardbook är porträtterade i ett hiphopsammanhang. Här finns kepsen, feta sneakers, sprayburken och DJn, och den som kan sin hiphop känner lätt igen legenderna som skymtas i boken. Boken sträcker sig över ett dygn och på varje sida är det olika vardagssituationer som barnen kan relatera till. Åldrande b-boys and b-girls kommer att älska att lära sina barn och barnbarn sina första enkla ord med en hiphoptvist. Ingen är för liten för de fyra elementen!

 

 

The Hip Hop Board Book ges ut av Dokument Press, som i mer än tio år är specialiserat på konst, foto och urban kultur. Boken finns att köpa HÄR

 

 

Hiphop Board Book from Dokument Press Distribution on Vimeo.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL