Kid Cudi har nu delat med sig av låtlistan för hans efterlängtade, eller i alla fall omtalade, album “Entergalactic”. Albumet väntas släppas nu på fredag den 30 september tillsammans med den animerade Netflix-serien med samma namn.

Cudder har tidigare bjudit på låtarna “Do What I Want” och “Willing To Trust” med Ty Dolla $ign. Han teasade även en låt med Don Toliver i en Bose-reklam där Cincinnati Bengals quarterback Joe Burrow kunde synas. Utöver dessa hörs namn som 2 Chainz, Steve Aoki och Dot Da Genius på projektet.

Utrullningen för albumet har varit allt annat än smidig. Tidigare denna månad läckte skivan online, men istället för låtarna hördes olika pruttljud. Lägg därtill den pågående och allt mer infekterade beefen med Kanye West, samt Mike Dean, och vi har förmodligen anledningen till att Cudder nyligen kallade sig själv “the most hated man in hip hop right now”.

Om inte “Entergalactic” blir väl mottaget kanske det blir en satsning på filmvärlden för Kid Cudi framöver. Utöver den Kenya Barris-regisserade Netflix-serien fick artisten nyligen ta emot hyllningar av regissören Martin Scorsese för den nya filmen “Pearl”.

Foto: @kidcudi/Instagram