5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
Ken Ring och Viktor Ax inleder nytt musikprojekt för socialt utsatta ungdomar


 

 

Idag skrev Ken Ring på sin Instagram att han, Viktor Ax och Houyou inleder ett nytt musikaliskt projekt där de tänker samla talanger från behandlingshem och ungdomsvårdsanstalter. Det kommer förhoppningsvis bli en skiva som kommer att släppas via Masa Music. Ken Ring har genom sin karriär gjort flertalet projekt för socialt utsatta bland annat sin låt “Situation Stockholm” som han släppte i samarbete med Stockholm Stadsmission år 2000 och till exempel delat ut sina skivor gratis bakom lås och bom.

 

Producenten Viktor Ax gick ganska nyligen ut och berättade om sitt missbruk och vill nu ge något tillbaka via musiken och skapandet. Houyou i sin tur är en ny verksamhet inom sociala tjänster för barn, ungdomar och unga vuxna. Läs mer här: www.houyou.se

 

 

 

Så här skriver Ken Ring idag på sitt Instagram-konto:

 

“Nu har jag inlett ett samarbete med Viktor Ax och Houyou. Riktigt grymt och spännande! Vi har tänkt att samla alla talanger som bor runt om i Sverige på behandlingshem och ungdomsvårdsanstalter. Vi vill ge er alla en chans att vara med och skapa ett album tillsammans med några av Sveriges absolut största skivbolag, musiker och artister. Detta album kommer sen att släppas på Masa Music. Det är en chans att få höras och låta era berättelser få speglas i musik och visa att ni också kan berätta om era egna erfarenheter i livets svåra bana. Visa världen att ni också kan. Allt ni nu behöver göra är att få tag i en telefon, inspelningsmaskin eller vad som helst. Spela in en snutt av er själva sjungandes eller rappandes. Kvalitén spelar ingen roll och musikstil spelar inte heller någon roll.

 

Vi vill bara höra er och vad ni har i er. Sen mailar ni det till ken@kenring.se och skicka gärna en kopia till hvb.projekt@houyou.se också. Vi behöver även info om dom som ansvarar för er, socialassistent och personal info på det hem ni befinner er på. Och ni som kanske inte ser detta inlägg, vi hoppas att era familjemedlemmar, vänner eller bekanta ser detta och ger er infon ni behöver. Lycka till där ute. Projektet kommer heta: “Röster som ingen hör” Krav: Hålla sig drogfria, hålla sig borta från problem, följa hvb hemmens regler och policy samt visa en positiv utvecklingsfas. Tack på förhand, vi ser fram emot era ansökningar.”

 

 

Tidigare denna vecka meddelade Ken Ring även att han är till två tredjedelar klar med sitt nya album:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL