22-årige Kelian Ring har sedan ett några år tillbaka gått i sin pappas fotspår och ger ut musik med jämna mellanrum. Debutsingeln “OUWI” släpptes via streamingtjänster under 2021 och senast under fjolåret kom låten “Ingen Hook”.

Nu är Kelian tillbaka med singeln och musikvideon “Respektlös”, där han tar öppnar upp och tacklar motgångarna han upplevt i spåren av att vara son till den svenska hiphopikonen Ken Ring. I ett pressutskick berättar Kelian:

– Att vara Ken Rings son har bara varit som en skugga över mitt liv, samt att det har stängt dörrar för mig. Men dessa motgångar har idag blivit till en kamp för mig, en kraft att bara vilja göra mer musik, en passion som jag idag driver tillsammans med några barndomsvänner i ett kollektiv där vi gör allt själva. Ett kollektiv där vi eftersträvar att släppa fet musik.

Den nya låten ska betraktas som ett svar på all kritik och alla frågetecken kring hans uppväxt och relationer, som ofta ställts på ett respektlöst sätt enligt Kelian. Lyssna nedan!