Kartellen är aktuella med nya albumet “Slutpläderingen” i juni och det blir gruppens tredje och sista skiva med Sebbe Staxx. Idag släppts nya singeln “En Fjärils Vingslag” med gästande Daniel Adams-Ray (som även är aktuell med ny solosingel den 12:e maj). Låten är en introspektiv betraktelse av Sebbe Staxx där han beskriver mobbing och utanförskap under skoltiden. I samband med releasen skriver kommenterar Sebbe Staxx singeln i ett pressmeddelande:

“…vi tillsammans står enade mot mobbningen i Sverige. Mobbning är det vidrigaste som finns. Jag vet för jag har själv blivit mobbad och växte sen upp till en mobbare. Det dör fler ungdomar till följd av mobbning än i trafiken varje år. 

 
Lars Arrenius på organisationen Friends kommenterar även singeln som tar upp ämnet mobbing:
“Sebastian Stakset visar tydligt i ”En fjärils vingslag” hur hårt mobbning kan slå mot barn och vilka effekter det kan ge i vuxenlivet. Jag är väldigt glad över att Sebastian lyfter frågan om mobbning, det är många som lyssnar på vad han säger och han har en viktig historia att berätta. Mobbning sätter djupa sår i så många barn och vi vuxna måste ta frågan på yttersta allvar.”

Den 10:e juni släpps “Slutpläderingen” som gästas av  Silvana Imam, Stefan Sundström, Daniel Adams-Ray och Cherrie

10e maj! Singel nr 2 från albumet #slutpläderingen #kartellen #sobluemusic #jrstudios #stressworld #danieladamsray #enfjärilsvingslag

Ett filmklipp publicerat av JESUS ÄR MIN HERRE! (@sebastianstakset85)