K27 teamar med Einár för ny singel – se video här!


 

 

När K27 i somras släppte singeln “Kom hit” så markerade det en nystart för den unga rapparen. Låten följdes upp av “Overseas” och senaste låten “Framåt”. Nu kommer nästa utgåva som är ett nytt samarbete med kollegan och vännen Einár. “Skrrt” släpps idag och är producerad av Ell Reyes.

 

”Vi sover inte, är aktiva för att get the bag och med det kommer det olika människor som vill rida vågen, men vi skrr skrrar dom!”, säger K27.

 

K27 och Einár teamade tidigare upp på singeln ”Fusk” i våras och enligt ett pressmeddelande planeras den nya singeln att leva vidare i form av ett internationellt stort featuring-samarbete.

 

K27 berättar om samarbetet:

 

”Einár är en sjuk artist och jag kände bara att jag måste ha med honom i låten. Vi lärde känna varandra genom musiken, när han hade släppt ”Ducka popo” och var en up and coming artist. Sen släppte han ”Katten i trakten” där han blow up och efter det kom våran låt tillsammans “Fusk” som också blev riktigt stor.”

 

Idag släpps också musikvideon till ”Skrrt” som, i regi av Manuel Concha (regissör för bla. tv-serierna ”Alex” & ”Heder”), spelades in på ett flygfält där killarna ackompanjerades av bla. en tiger, en helikopter och givetvis en riktigt snabb bil. Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Dopest

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL