Läs intervju från Kingsize Magazine #4 2020.

Den Malmöbaserade artisten Jos F har hörts på musikscenen sedan fem år tillbaka och under fjolåret började han rulla ut låtar från det som då väntades bli en EP betitlad “Allt eller inget”. Den EP:n verkar nu ha utvecklats till ett debutalbum med samma namn. I en intervju med Kingsize för 2020 års fjärde nummer berättade rapparen om bortgången av hans storebror Chafic, som även var medlem i Advance Patrol, och mammans bortgång häromåret – två förluster som agerat drivkraft till skapandet.

– 2018 dog min mor, då hon fick plötsligt hjärtstopp. Detta tog på mig och hela familjen. Jag ville lägga av med musiken. Men två år efter så fick jag ryck och jag kände att jag vill fortsätta med musiken, och göra min mor stolt. Chafic är anledningen varför jag startade med musiken. Det finns inte en enda dag jag inte tänker på honom och min mor.

“Allt eller inget”, som släpps idag, gästas av Mwuana, Snövit, Rankz, Kristian Florea och Frej Larsson. Läs intervjun via länken ovan och lyssna på albumet här nedan.

Foto: Pressbild