Joey Bada$$ album börjar närma sig – hör klipp från låtar i ny vlog-serie


 

 

Joey Bada$$ har varit relativt tyst sedan sitt senaste album “ALL-AMERIKKKAN BADA$$” som kom 2017, men det mesta pekar på att ett nytt soloalbum kommer under året. I slutet av 2018 gav han en tydlig vink när han frågade vilka som var redo för plattan, även om han då sa att vi måste vänta till hans förra album säljer guld.

 

 

Nu verkar det dock börja närma sig. För tre veckor sedan postade Brooklyn-MC:n en bild med texten “ALBUM ALMOST DONE” och nu delar han med sig av en ny vlog-serie, där vi även hör klipp från osläppta låtar. I videon får vi även se bekanta ansikten som A$AP Rocky och studio-klipp från inspelningen av senaste singeln “Left Hand” med konstellationen Beast Coast som utöver Badmon består av The Underachievers och Flatbush Zombies. På Instagram skriver han:

 

“First episode of my new vlog series out now! Might be a few album snippets in there 😏”

 

Joey Bada$$ meddelade även i januari att vi ska få ett nytt Pro Era-album innan de första kvartalet är slut. Det skulle isåfall bli deras första gemensamma projekt sedan 2014 års mixtape “The Secc$ Tap.e 2” samt EP:n “The Shift”.

 

Se inlägget och videon nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL