Jelly-Dö-Ung-S
JËLLY tillbaka med den starka singeln “Dö ung”


“…fortfarande stunder då jag balanserar på gränsen till att slockna helt. Min sjukdom är oberäknelig.”

 

 

Förra året debuterade sångerskan JËLLY med den starka singeln “Mina” tätt följd av EP:n “Allting / Ingenting”. Hon var även första artisten ut på Adam Tenstas bolag JÄRN. Nu släpper hon sin första låt sedan EP:n i form av nya singeln “Dö ung”, som precis som tidigare är stark i sin text och sång. Det är även tydligt att låten betyder mycket för henne själv och på sociala medier går hon ut och skriver:

 

Jag var 23 när jag fick veta att jag var sjuk. Det tog ner mig på jorden. Min vardag blev någon annans. Den kändes inte som min längre. Om nätterna var jag rädd för att somna, rädd att jag inte skulle vakna igen om jag gjorde det. Jag låg vaken länge, tills jag var helt slut. Situationen var såklart helt ohållbar och jag började må sämre. Idag mår jag bättre, jag har hittat min rutin, jag vet vad jag borde och inte borde göra, men trots det, så kommer det fortfarande stunder då jag balanserar på gränsen till att slockna helt. Min sjukdom är oberäknelig. Jag vill skriva detta till er för att låta er veta lite mer om hur min vardag ser ut. Ifall ni undrar, ifall ni inte känner att ni kan fråga mig om min sjukdom, det kan ni. Jag vill också säga det till er som lyssnar på min musik, även fast vi kanske inte har träffats eller kanske inte har pratat med varandra ansikte mot ansikte. Ni är en stor del av det som driver mig framåt varje dag. Till min familj, mina vänner. Till er som lyssnar på min musik, kommer på mina spelningar, det är ni som uppfyller min dröm. Tack för att ni finns, det är ni som spelar roll för mig.

Ett inlägg delat av JËLLY🕊 DÖ UNG UTE NU (@jellywithit)

 

 

JËLLY är även aktuell i senaste numret Kingsize Magazine som nu går att läsa digitalt. Se och läs intervjun med JËLLY om samarbetet med Adam Tensta, vikten av sorg samt kommande musik.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL