Jelassi släpper ny singel med Einár – från kommande debut-EP


 

 

Efter att ha släppt låten ”Inte konsti” på YouTube och gjort gästinhopp på låtar av bl.a. Cherrie (”B2B”) och Silvana Imam (”Nenene”) och sina första officiella singlar ”Keff båt” och “Powerpuffstil” har Jelassi uppträtt på både Smash och Polarpriset.

 

Nu står det klart att hon den 22:a november släpper sin debut-EP med sex nya spår, producerad av Nisj (Nils Svennem Lundberg). Titeln blir ”Port 43”.

 

Idag får vi höra första EP-singeln ”Sema7ni” som är ett samarbete med rapparen Einár. Jelassi beskriver det som den största låten hon hittills gjort:

 

”Sema7ni” är en gungig gatubanger. Med ett helt annorlunda sound från mina tidigare släpp och dessutom den allra första inblicken till min kommande EP ”Port 43”. Jag och min producent Nisj har valt att switcha upp soundet. Lite allvarligare och lite hårdare, för att matcha säsongen och budskapet i låten. Sema7ni betyder förlåt på arabiska, men i sammanhanget betyder den mer sorry not sorry, för att vi är framgångsrika unga människor som har kul och blir lyckliga av det vi gör. Den här låten känns som den största låten jag gjort hittills och den gästas av en av Sveriges största konstnärer just nu Einár.”

 

Einár om samarbetet:

 

”Jelassi är den bästa tjejartisten i Sverige just nu. ’Sema7ni’ låter som inget annat plus två Nils på en produktion kan ej bli fel.”

 

Lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Romantic Synergy

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL