Jeepstarr släpper nya singeln “Kom till skott”


 

 

Jeepstarr startade sitt musikår i somras med singeln “Musik ifrån min själ” och följer idag upp med nya låten “Kom till skott”. Reggae-artisten vill rikta uppmärksamhet mot psykisk ohälsa och skriver i ett mejl till Kingsize:

 

“Gick in i väggen för ett halvår sedan och är nu ute på en, gillar inte riktigt ordvalen men, terapeutisk resa mot min utmattningsdepression och för att hitta tillbaka till glädjen i mig själv och låtskrivandet allt efter konsultation med psykolog och läkare. Jag har insett att det fortfarande finns ett stort stigma och okunskap kring mentalhälsa. Fler och fler och dessutom yngre blir sjuka och jag vet nu vem jag vill vara. En liten del i en positiv rörelse att dela med mig och upplysa. Den här låten är första i en rad mer personliga låtar som berör psykiskohälsa, mig och samhället kring det. Jobbar mot en EP med detta sound och alla singlar som jag släpper nu kommer bara ha ett foto som omslag som följer ett tema samt förmedlar känslan i låtarna och blir till en fotoutställning när man ser dom bredvid varandra.”

 

Till detta släpp har han arbetat med kollegorna Kapten Röd och Hofmästarn, samt fotografen Oskar Omne som gjort personporträtt på många politiker och artister i Sverige. Lyssna på låten nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL