Ivory uppmanar folk att stanna hemma på ny singel


 

 

Ivory var senast aktuell tillsammans med Mivas och låten ”Upp Ner”, som gav oss ett smakprov på deras gemensamma album som släpps i höst. Under 2020 har han även hunnit släppa albumet ”Rushen”, deltagit i Melodifestivalen med OVÖ och samarbetat med EDM/house-veteranen Albin Myers. Nu uppmanar han folk att stanna hemma på ny singel.

 

”Vi måste hjälpas åt och stanna hemma. Våra förfäder gick ut i krig och vi behöver på riktigt bara stanna hemma och kolla Netflix”, säger Ivory i ett pressmeddelande. Där går också att läsa:

 

“Det kommande släppet grundar sig i en oro och medkänsla för sjukvården och de som drabbas allra hårdast av Covid-19. Han har själv vänner som jobbar inom vården som han vill hjälpa, genom att försöka få folk att förstå allvaret. Han vet också hur det känns att förlora någon nära i sjukdom då han nyligen förlorat både sin pappa och 7-årige son. Känslan av att för längesen vara trött på sjukdom och att förlora folk över lag övergår i en vilja att förmedla hur viktigt det är att uppskatta det man redan har. Detta understryks med hjälp av kärlekstemat på låten.”

 

I samband med singelsläppet hoppas han kunna inspirera folk till att använda sin kreativitet, med hjälp av hashtagen #StannaHemma. Lyssna på låten, producerad av kriLdaChrixt, nedan.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL