Ivory-Rushen-S
Ivory släpper nya albumet “Rushen”


Gästas av Finess, Ahdam och Ros m.fl.

 

 

Efter att ha pumpat ut en rad singlar från det nya albumet “Rushen” – bland annat “Paper Planez”, “Vegan Beef” och “Sean Diddy” – släpper nu Ivory uppföljaren till fjolårets självutnämnda debutalbum “NIRVANA”. På det nya albumet går rapparen tillbaka till ett mer trap-influerat sound med mycket bas.

 

”Mitt tidigare album NIRVANA var väldigt personligt och mer tidlöst. Nu vill jag släppa ett 2020-album där jag visar alla att jag fortfarande är Sverige bästa rappare alla kategorier. Enligt mig innehåller albumet 10 rena bangers med mycket bas, punchlines och metaforer. Gästartisterna är också en avspegling av vart vi står idag. Så det här är 100% 2020 SHIT!”, säger han i ett pressmeddelande.

 

På “Rushen” gästas han av Finess, Ahdam, Ros, MIVAS, Jamzey och Ruben East. Nästa singel ut blir låten “Skalman” som firar hans personliga utveckling.

 

”Jag gillar att reflektera men har alltid fokus på framtiden. Det som varit har självklart format mig till den person jag är idag, men nu ser jag bara framåt. RUSHEN är ett steg som kommer följas av fler.”

 

Nyligen släppte Ivory musikvideon till titelspåret där vi ser bland andra Finess, Mwuana och Robyn. Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: @ivoryonthebeat
Omslag: Marc UÅ

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL