Ivory släpper ny singel och avslöjar gäster och releasedatum för debutalbum


Se musikvideon till “NO PAIN” här!

 

 

I takt med att singlarna “Inspiration” och “VIBE” släpptes i början av året var det också tänkt att Ivory skulle följa upp med debutalbumet “NIRVANA” i våras. Istället kom mixtapet “Ivo Kiyoshi” i början av sommaren och skivan sköts upp. Nu står det klart att fullängdaren släpps den 2:a november och blir ett personligt album som gästas av bl.a. Aki, Blen, Fille, Finess och Jëlly. I ett pressmeddelande går att läsa:

 

– “NIRVANA” är mitt mästerverk. Livet går i vågor, man är bara människa, men den här skivan kommer vara min perfekta plats, även om allt annat raseras. Det är mycket verklighet i låtarna, men samtidigt fungerar det som en verklighetsflykt för mig att skriva om det som hänt, säger Ivory.

 

För två år sedan miste rapparen sin son till en allvarlig sjukdom, vilket format innehållet på skivan.

 

– Jag vill hylla min son Cédric genom min musik. Det är lättare att skriva låtar än att prata om det. Jag vill lyfta människor som också går igenom tragiska saker och lever med sorg. Jag hoppas att de kan inspireras av att jag har gått igenom något så tungt, men kan leva vidare. Jag trodde att livet skulle ta slut, men det går vidare. Det fungerar.

 

Ett smakprov blir singeln “NO PAIN”, producerad av Krustofer, som släpps idag. Ivory beskriver låten med orden:

 

– ”NO PAIN” är en historia om förbjuden kärlek. Den handlar om att vara i en situation fast en vill vara i en annan, relationsmässigt. Och att det inte behöver vara fel.

 

Se även musikvideon av Furia Productions nedan.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL