ishi-spring-pieces-S
iSHi aktuell med mixtapet “Spring Pieces” – The Game och A$AP Rocky gästar på kommande album


Den svenske producenten släpper ny kortfilm i regi av välrenommerade Alex Wesseley.

 

 

Stockholm-producenten iSHi, vars namn är Eshraque Mughal, har under flera års tid arbetat med ett antal svenska och utländska artister. I mitten av 2000-talet producerade han musik åt Petter och Lazee för att under senare bland annat producera åt den brittiske storstjärnan Tinie Tempah. I samarbete med At Night Management, teamet bakom Avicii, släppte iSHi i februari månad debutsingeln “Push It” med ingen mindre än gästande G.O.O.D. Music-stjärnan Pusha T.

 

 

 

I början av maj släppte iSHi mixtapet “Spring Pieces” som är en uppladdning inför debutalbumet. På mixtapet gästar Raekwon, Kardinal Offishall samt Soleil Camara med flera.

 

iSHi har även bekräftat att The Game och A$AP Rocky gästar på kommande albumreleasen som är planerad till i höst. Drömsamarbetet är dock Kanye West. iSHI säger till Café:

 

“Kanye West. Det är bara en tidsfråga innan han hör Push it. Om han inte redan har gjort det. Sedan kan det gå hur som helst. Han reinventar sig själv hela tiden. Så han kanske känner att min stil inte är hans grej nu. Men han är ingen jag skulle jaga. Det här låter kanske kaxigt men jag skulle inte jaga någon. Musiken får tala för sig själv. Jag kan relatera till Kanye och hans intresse för mode. Jag planerar också ett klädmärke och kanske en egen doft.”

 

Nu släpper iSHi en kortfilm för “Spring Pieces”-projektet, regi av Alex Wesseley som har skapat musikvideos tidigare till både Rihanna och Big Sean. Se kortfilm och streama mixtapet nedan!

 

 

 

 

 

 

ishi-S

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL