62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Huset bjuder på fyra osläppta låtar live – se första “julluckan” här! 

 

I samband med att Göteborgsgruppen Huset signat till bolaget TEN, och blivit deras första hiphopakt någonsin, bjuder man nu sina fans på lite underhållning under de mörka vintermånaderna. En gång i veckan under hela december bjuder Huset på osläppta låtar i livetappning. Deras julluckor består av fyra låtar som filmats och spelats in i Musikens Hus studios i Majorna, Göteborg. Först ut är låten “Känslan” som gruppen beskriver såhär:

 

– Det är basically en feelgood låt där vi celebrerar oss själva, vilket känns extra lätt att glömma men maximalt viktigt att göra i tider som dessa. Kareem skrev sin vers över ett Rick Ross:igt Youtube-beat och så byggde vi i replokalen därifrån.

 

Idén med att ge ut låtar i live-format är sprungen ur saknaden av att spela framför publik, vilket gruppen ser som sin främsta motivation och drivkraft.

 

– Att viba ihop i replokalen igen är det närmsta vi kommer en spelning i dagsläget. Det känns också nice att kunna bjuda på något till våra lyssnare nu när vi inte kan ses. Samtliga fyra låtar har en helt egen vibe och det speglar mycket oss som grupp. Vi är lite överallt och har alltid varit.

 

Se första låten från julluckan här nedan!

 

 

 

 

Foto: TEN Music Group

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL