62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Huset släpper nya singeln “Inget så vackert” 

 

HUSET är musikgruppen från Göteborg med Johan Hammerlid i framkant och Eric Dahlqvist på backup vocals, keys och produktion. Gruppen lade grunden med sina första releaser 2013 och där bildades konstellationen HUSET. Unikt för bandet är deras live-uppsättning där Rasmus Bernestål på bas, Alexander Göransson på trummor och Jens Sellén på saxofon är med – något som speglas i deras singlar då produktionen till stor del är inspelad live.

 

Gruppen släppte sitt debutalbum “Glow” våren 2020, men nu är det just Johan Hammerlid som står i fokus på låten “Inget så vackert”. Om låten säger han:

 

– “Inget så vackert” är en låt om att våga committa till det vackra och ta avsked av vad som håller en tillbaka. Att döda någonting för att ge plats åt något nytt, som kanske funnits där hela tiden men bara väntat på att få bli hittat. Vi skrev och spelade in ’Inget Så Vackert’ för lite mer än tre år sedan. Efter det har den liksom hängt kvar i bakgrunden och vägrat varken låta sig bli klar eller glömmas. Med hjälp av Robert Habolin som arrat stråk, Philip Göransson på gitarr och Kaptenen som hjälpte oss döda darlings i verserna som var alldeles för långa, lyckades vi till slut färdigställa den.

 

Låten är skriven av Johan Hammerlid och producerad av Eric Atlas.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL