För ett par år sedan besökte G-Eazy och Kehlani vår huvudstad för ett exklusivt promogig i regi av Sony Music, innan de båda slagit igenom på allvar världen över. Åren har gått och båda har sannerligen tagit stora kliv framåt i karriären. G-Eazy besökte ett regntungt Way Out West i fjol medan Kehlani nyligen uppträdde i Stockholm (som hon kort därefter fick avbryta på grund av en akut magåkomma som krävde operation i USA).

Nu teamar G-Eazy och Kehlani upp för nya låten “Good Life” till kommande filmen “Fast & Furious 8” som har Sverigepremiär 12:e april.

“Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.”