VC Barre släpper idag nya singeln ”Soldat” tillsammans med NBL-producenterna Pablo Paz och takenoelz. Låten är en ny version av multiplatina-singeln “Din Soldat” av Albin Johnsén och Kristin Amparo, som toppade listorna i Sverige 2014. 

– ”Din Soldat” har definitivt gjort ett avtryck på Sverige och vi blev extremt glada när Albin gav oss sin blessing om att kunna göra den till vår egeno ch otroligt kul att få göra den tillsammans med VC Barre, säger producenterna.

VC Barre fyller i:

– Från början var jag osäker på om det skulle funka, men när jag spelade in den lyckades jag tillsammans med Pablo och Noel att göra den till mitt sound och det kändes helt rätt.

VC Barre är nästa rappare i raden att göra en ny version av en klassisk poplåt, ett recept som varit extremt framgångsrikt på senare tid. “Soldat” låter relativt lik originalversionen fast med högre BPM, men det som istället sticker ut med denna låt är att vi får höra Barre skriva på ett helt annat sätt än vi hört innan. Det är välkommet!

“Fredagsfokus” är ett segment där Kingsize väljer ut fredagarnas bästa släpp och skriver en kort recension om låtarna. Detta gäller enbart singlar och släpp via förhandsinformation prioriteras. För större chans att plockas upp, mejla info@kingsizemagazine.se senast torsdagar varje vecka.

Foto: Pressbild