Lyssna på Maskinens nya EP “Stora Fötter Stora Skor”


Skivan gästas av Sam-E, Joy, Parham, Chapee och Dim Out.

 

 

Frej Larsson och Herbert “Afasi” Munkhammar har sedan genombrottet 2007 med “Alla Som Inte Dansar” släppt två album (“Boys II Men” från 2009 samt “Framgång & Efterfrågan” 2012). När gruppen nu är tillbaka med ny skiva (som följs av fler EP-releaser i år) är det åter en musikalisk resa mellan olika genrer där vi hör gästartister som Sam-E, Joy, Parham, Chapee och Dim Out.

 

 

Kingsize-skribenten Mia Andersson skriver i sin recension av skivan:

 

“Tempot, rytmen och dynamiken är kompromisslös men skapar förväntningar som infrias. Frej och Herbert lever som de lär, äger sina val och trots att de hånler åt måttfullhet vältrar de sig elegant i sin kreativitet. Lyriken är kaxig med härliga punchlines, är ifrågasättande och bär på styrka och undertonen av att tro på sig själv och hylla sina egenheter.”
Lyssna på Maskinens nya EP “Stora Fötter Stora Skor” via Spotify här

 

 

 


Maskinen är redan klara till Bråvalla, Emmabodafestivalen, Gröna Lund, Siestafestivalen, Brännbollsyran, Arvika Hamnfest och Uddevalla Solid Sound men är självklara för alla sommarens scener och festivaler.

 

Maskinen kick-startar våren med en stor konsert med gäster på Trädgården i Stockholm den 14:e maj. Se Facebook-event här!

 

 

 

maskinen-2014-S

 

Foto: Gustav Wiking

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL