5f2d30fa05d9010e180815f2
Finess och Ivory släpper musikvideo till singeln med ODZ


 

 

Finess och Ivory är som duon OVÖ högaktuella i Melodifestivalen med låten “Inga Problem” – en låt som handlar om att kärleken övervinner allt. Nu svarar duon även på en Aftonbladet-artikel, som kom förra veckan, där tidningen valde att ta upp artisternas förflutna och bland annat Ivorys skyddstillsyn lyftes fram.

 

“Det här är tyvärr någonting som är återkommande när det gäller urban musik och folk som är från förorten. Ni såg vad dom gjorde mot Greekazo i Malou Möter och nu väljer Aftonbladet att lyfta fram detta istället för att fokusera på det positiva, att vi är två killar som kommer från ingenting som nu är med i Melodifestivalen. Vilket vi är enormt stolta över”, säger Finess i ett pressmeddelande.

 

I lördags medverkade OVÖ Melodifestivalen med låten “Inga Problem”, som också är första delen av duons kommande EP som släps i vår. De båda rapparna är även aktuella med sitt nya ODZ-samarbete “Inget kom gratis”. Lyssna nedan och se musikvideon i regi av Marcus Martinson för Once In A Blue Moon.

 

 

 

 

 

Foto: Press

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL