Einár gästar Hov1 på nya singeln “Gamora”


“…den mest poetiska kärlekslåten som någonsin har skrivits på svenska.”

 

 

Här kommer ett minst sagt intresseväckande samarbete. Tidigare i år släppte Hov1 singeln ”Barn av vår tid” som snabbt blev en hit och gruppens åttonde officiella singeletta. I samband med releasen avslöjade Ludwig och Noel för radioprogrammet ”Musiken i P3” att gruppen inte bara ska släppa ett, utan två, album under året.

 

Nu släpps den andra singeln från det kommande albumet. Singeln ”Gamora” gästas av Einár, vilket blir det blott tredje artistsamarbetet för Hov1, som tidigare gjort låtar med Jireel och Veronica Maggio. Som vanligt är låten producerad av Axel Liljefors Jansson men utöver det har även IAN (Dree Low, Z.E & Einár) hjälpt till med produktionen.

 

– Gamora är den mest poetiska kärlekslåten som någonsin har skrivits på svenska. Därför valde vi att göra den tillsammans med en av Sveriges bästa rappare. Hoppas att ni tycker om den lika mycket som oss, säger Hov1 om låten.

 

– Folk vill placera oss i fack. Säga till oss vad vi får och inte får göra. Vad som är bra och inte bra. Vi gör inte det här för att ta den enkla vägen. Vi är här för att bryta barriärer och utmana oss själva. Det enda sättet att vara långvarig i den här kortsiktiga världen är att vara sann mot sig själv. Och då kan man inte gå runt och vara rädd att göra andra människor besvikna, för då kommer det sluta med att du gör dig själv besviken.

 

Lyssna på “Gamora” nedan!

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL