Einar-Första-Klass-S
Einár avslöjar titel, omslag, gäster och låtlista för sitt debutalbum


 

 

För knappt en vecka sedan avslöjade succérapparen Einár releasedatumet för sitt debutalbum. I takt med att den 7:e juni kommer allt närmare, bjuder han nu sina fans på mer information om den emotsedda debuten. På Instagram gick han alldeles nyss ut med omslag, titel, gäster och låtlista på albumet som fått titeln “Första klass”. Albumet, som består av nio spår, gästas förutom K27 på tidigare släppta singeln “Fusk” även av ADAAM. Vad gäller produktion avslöjas bara att Southside TV-producenten HvonGucci och PreGame ligger bakom spåret “Röda sulor”.

 

På Instagram skriver Einár:

 

“Är ni redo för årets album ”Första Klass” ute 7e juni Jag lovar er att varenda låt är en hit och tack till min fkn bror @willsmirnov för omslaget!!!!”

 

I januari släppte Einár ”Katten i trakten” som snabbt letade sig upp på förstaplatsen på Spotify. I april kom uppföljaren ”Fusk” som gästades av K27 och i början av maj möttes vi av låten ”Rör mig”. Samtliga singlar har fått stor uppmärksamhet och Einár har snabbt etablerat sig på den svenska hiphop-scenen.

 

Han har tidigare lagt upp videos från studion med smakprov från albumet och sagt att “detta album som kommer är inte att skoja med!”. Lyssna på senaste singeln “Rör mig” och se inlägget nedan.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL