Dr. Dre är i sluttampen av Anderson .Paaks album: “Just finished mixing … shit’s dope”


 

 

Det är knappast någon hemlighet att legendariske Dr. Dre lagt ner mycket tid på Anderson .Paak och dennes kommande albumprojekt senaste året. Adept och mentor har även uppträtt live tillsammans i London i våras och i maj avslöjades vad som förmodas vara titeln på Paaks kommande album. I en Instagram Live-session så sa Dr. Dre att skivan är betitlad “Oxnard Ventura”. Något releasedatum finns dock ej bekräftat för projektet som förväntas finnas ute under 2018.

 

Men, nu verkar det inte vara långt borta. Enligt flera källor är Dr. Dre i mixningsfasen av albumet, vilket bekräftas av Anderson .Paak själv i en publicerat sms-konversation med producenten där han skriver: “Just finished mixing … shit’s dope. I’m starting … tonight. Here we go!!!” och senare: “Thank You for letting me just do my thing with your project. I promise I won’t let you down. I’m in it!!!”

 

En bild vid Dre vid ett massivt mixerbord tillsammans med ljudteknikern Quinten Gilkey har också dykt upp, som Aftermaths A&R-chef Tyhiem “Ty” Cannon postat.

 

 

anderson-paak-tweet-sRedaktionen | Kingsizemagazine

 

 

 

 

I början av juli stod Anderson .Paak för en bejublad spelning på Nobelberget i Stockholm, där musikredaktör Malkolm Landréus bl.a. skrev: “Det är som ett välorkestrerat musikaliskt kaos som på många sätt påminner mer om en stor jam session än ett utstuderat set, men som aldrig slår fel eller känns rörig. Det är svårt att beskriva med ord, men lätt att känna med hjärtat.”

 

Läs hela recensionen HÄR och se musikvideon till senaste singeln “Bubblin” nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL