60bf238fa8ea9f34200449e2
DMX’s 8-åriga dotter lanserar rapkarriär


Kan höras i kommande postumt samarbete med sin pappa.

 

 

Den tragiska bortgången av DMX har, som tidigare rapporterat och i sedvanlig ordning, resulterat i ett nyväckt intresse kring Ruff Ryder-ikonens musik. Detta har lett till en ökning av streams med 1 000 procent, sedan hans bortgång bekräftats. Det har också lett till en rapambition för en av hans 15 barn, nämligen 8-åriga Sonovah Hillman Jr.

 

I en ny intervju med NBC DFW berättar hon moget och självsäkert hur hennes pappas talang smittat av sig på henne.

 

“Whatever is on my mind, I just write about it. Rapping makes me feel powerful. Someday I want to own a mansion with 15 bedrooms.”

 

Enligt kanalen har producenter tillfrågat Sonovah att medverka på två postuma låtar med sin pappa. Det är dock oklart om det är låtar från det väntade och redan klara postuma albumet som ska släppas via Def Jam och Ruff Ryders. Det var just Sonovah som också nyligen framförde en version av låten “Slippin” på sin fars minnesstund.

 

 

Sonovahs egna favoritlåt med DMX är enligt egen utsago “Party Up (Up In Here)” och han ska också ha blivit glad när hon berättade att hon ville bli rappare.

 

“He was happy when I told him I wanted to rap”, minns hon tillbaka till när de umgicks i Miami i februari tidigare i år.

 

I lördags släppte Sonovah Hillman Jr. musikvideon till sin senaste singel “TikTok Kid”, bara några månader efter debutsingeln “I Hate Zoom”. Det är två av totalt 20 spår som hon enligt egen utsago har på lager framöver.

 

Se videon nedan!

 

 

 

 

Foto: YouTube

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL