61e03a9241f02418c35e38e2
DJ Large släpper instrumentalprojektet “So Far So Good” på kassett och digitalt


 

 

Uppsala-producenten DJ Large har sedan slutet av 90-talet och början av 2000-talet stått för en lång rad produktioner till artister som MBMA, Organismen, Promoe, Öris och många fler. Nu blir Large först ut i Looptroop-etiketten David vs Goliaths nya koncept “93 Feet Beats”, som fokuserar på producenten och beatmakaren. I ett pressutskick skriver DVSG:

 

“Vi har alltid älskat beats så vi satte sig ner i vintras för att komma på ett sätt att ge beats och instrumental hiphop lite mer av rampljuset. Då kom vi fram till konceptet 93 Feet Beats som lanseras i maj på David vs Goliath.Tanken är att ge producenten och beatmakaren utrymme att skina så alla 93 Feet Beats-album är helt instrumentala album med varierande stilar från boombap och lo-fi till mer souliga kreationer. Vi kommer också släppa dessa album på kassett i äkta beat tape fashion.”

 

 

DJ Large släpper idag instrumentalprojektet “So Far So Good” på kassett & digitalt, via Looptroop-etiketten DVSG.

 

“Det består av 10 stycken instrumentala spår & är det första släppet av flera som DVSG kommer att göra under namnet “93 Feet Beats”. Ska bli så jävla roligt att få dela med mig av detta. Stort tack till Avastyle & David Isaksson för hjälpen! Kunde inte gjort detta utan er ❤️ Omslag av geniet @mattesupreme ???”

 

 

För att boka in DJ Large för spelningar på klubbar, bröllop eller andra fester, besök www.djlarge.se

 

 

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av D J L A R G E (@djlarge)Publicerat:
RedaktionenNULL