DJ 2Much, REZ och Keya teamar upp på låten “33” – se videon här!


 

 

DJ 2Much har i ett flertal år jobbat med Masa Music och bland annat släppt EP:n “Baxat USB av Ken Ring” 2016. Året efter medverkade han på låten “Apan” med Asim och har även samarbetat med rappare som Alpis och Keya. Nu teamar han återigen upp med den sistnämnda på låten “33”, där även Sätra-rapparen REZ gästar. Singeln släpps genom egna 2Much Records och i ett mejl till Kingsize utlovas flera släpp under 2019.

 

Utöver en stark lineup är Keyas vers extra intressant då han rappar om sina framtidsplaner som bland annat innehåller film, ett kommande album utan gäster och en möjlig förtidspensionering. På låten rappar han:

 

“Mitt andra album, inga gäster / kan säga safe, min egen idol” och senare “29, har en film i verket, 30, shop och en vernissage / Album ute, ett till kommer snart, 32 året efter sen jag lägger av”

 

Se och lyssna på “33”, producerad av Lindow, nedan. Videon är producerad av Hozay Williams och animering är skapat av Leonard Vincent Rode. Låten släpps på Spotify på fredag, 22:a mars.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL