Under nattens Super Bowl syntes Beyoncé i en reklamfilm för Verizon tillsammans med Emmy-belönade skådespelaren Tony Hale. Kort efter avslöjade hon sitt nästa albumprojekt, som precis som tidigare rapporterat blir det andra av vad som väntas bli en “Renaissance”-trilogi.

Via sociala medier postade sångerskan en mystisk teaser där informationen avslöjades, där vi också kunde se en kvinna (förmodligen Beyoncé själv) köra en bil med reg-plåten “Texas Hold’Em”, vilket också är titeln på en ny låt som nu släpps. Under natten kom den tillsammans med spåret “16 Carriages”, som är de första två låtarna från skivan.

Utöver referensen till hennes hemstad hör vi också ett country-sound som kan innebära att många spekulerande fans kanske hade rätt. Det vill säga att hennes nästa album kommer dyka ner mer i country, till skillnad från “Renaissance” som utforskade klubbmusiken. Sedan tidigare finns också en tes om att den tredje delen kommer vara ett efterlängtat gemensamt projekt med maken Jay-Z.

Det återstår att se, men tills dess går “Texas Hold’Em” och “16 Carriages” att lyssna på nedan. “Reinaissance Act II” släpps den 29 mars 2024.