Beyoncé är redo med nytt albumprojekt – se titel och releasedatum här!


 

 

Som vanligt, nu för tiden, är det snabba ryck när det kommer till Beyoncé och ny musik. Innan man hann inse att det var ett tag sedan hon släppte något så får vi nu bekräftat att ett nytt album kommer i sommar. Tidal, Spotify och Apple Music har samtliga bekräftat att “Act 1: Renaissance” släpps den 29 juli 2022. Även Beyoncés bio på Instagram och hemsidan beyonce.com har uppdaterats med informationen.

 

Bekräftelsen kommer kort efter att spekulationerna om ny musik startat då den ikoniska sångerskan tagit bort sin profilbild på sociala medieplattformen. Det är i dagsläget oklart vad “Act 1” innebär; om det handlar om första delen av ett projekt eller att det redan är planerat för en uppföljare. Hur som helst vet vi att det är en skiva, då fyra olika box sets går att köpa via sångerskans hemsida och ordet “album” figurerar på flera ställen. Det framgår också att projektet innehåller 16 spår vid förbeställning.

 

“Renaissance” blir Beyoncés första regelrätta fullängdare sedan 2016 års hyllade “Lemonade”. Sedan dess har hon släppt live-albumet “Homecoming” och kurerat soundtracket till nyversionen av “Lejonkungen” (som hon även gjorde en av rösterna i): “The Lion King: The Gift”.

 

Håll utkik för mer information och eventuella singlar framöver!

 

 

 

 

 

 

Foto: Parkwood Entertainment

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL