62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
A$AP Rocky teasar kommande projekt – handlar om kärleken till Rihanna


“A Ghetto Love Tale”

 

 

A$AP Rocky har sannerligen hållit sina fans på halster de senaste åren när det kommer till att släppa ny musik. Utöver ett par lösa singlar lyser nyheter kring något kommande album med sin frånvaro. Men, igår tisdag hintade rapparen om ett nytt släpp tillägnat flickvännen Rihanna.

 

I ett inlägg som snabbt raderades postade Rocky ett omslag med titeln “A Ghetto Love Tale”, som tycks vara kopplat till bilderna från en brandtrappa i New York under sommaren 2021. Det är fortfarande oklart om släppet är en singel som kommer med en musikvideo eller till och med en kortfilm där Rihannas själv medverkar. I botten av bilden syns namnen Skepta, Hector Delgado, Krash, Nort Ollem, Shlohmo och D33J intill frasen “additional production”.

 

Inlägget kom bara någon dag efter att Rocky premiärspelat två nya låtar på Smoker’s Club Festival i Kalifornien. Den första har beskrivits som en lågmäld autotune-historia titulerad “Mushroom Clouds” och den andra en betydligt hårdare låt som dessutom gästas av Playboi Carti. I klipp kan man se Rihanna stötta sin pojkvän från sidan av scenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Håll utkik för “A Ghetto Love Tale” imorgon torsdag (vilket också kan innebära fredag, då artister ofta refererar till midnatt mellan torsdag och fredag), vad det än innebär.

 

 

 

 

Foto: AWGE

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL