Precis som utlovat släppte A$AP Rocky äntligen ny musik under torsdagen, i form av den sedan tidigare teasade låten och videon “D.M.B.”. Det var häromdagen som rapparen postade och snabbt raderade ett inlägg med det filmiska omslaget för singeln men bekräftade kort efter att musikvideon skulle komma under torsdagen.

I den får vi se Rocky och Rihanna på diverse platser i New York, med tydliga referenser till stadens klimat under kanske framförallt 80- och 90-talet. I slutet av videon tycks paret också hinta om ett giftermål då deras leende munnar avslöjar varsitt par utsmyckade grills med orden “Marry Me?” och “I Do”.

Att det ska handla om ett verkligt frieri tillbakavisas dock av TMZ, som uppges ha källor insatta i parets romans. Enligt dessa ville paret bara ha kul med videon och inget giftermål är i dagsläget planerat. Rihannas grills designades i alla fall av konstnären Dolly Cohen, som delat en mer detaljerad bild via Instagram. Enligt Rocky fick han beatet av Skepta och låten spelades in hemma hos UK-rapparen i London.

Se musikvideon nedan och lyssna via diverse streamingtjänster.

Foto: Bladi/AWGE

6412e4b25c415800cc0e8973