ALX släpper första singeln och musikvideon som Aleksej


“Aleksej vill ha mer och det förtjänar han.”

 

 

I början av veckan annonserade ALX, glädjande nog, att den senaste veckans utspel inte var värre än att han bytt namn till Aleksej. I samma veva gjorde han oss redo för ny musik och idag släpps låten “Världen eller inget”, som blir hans första släpp under eget namn.

 

Singeln, som kommer med en musikvideo regisserad av Rememory Films Mikael Hallmans, är producerad av Manny Flaco och släpps som vanligt via egna bolaget MSTRMND Music Group. Om låten säger han:

 

– “Världen eller inget” handlar om att min hunger är så stor att världen bara är en del av den. Det finns inga gränser för hur långt MSTRMND kan gå. Vi ska ha världen eller inget.

 

 

Efter namnbytet greppar Aleksej tag om ens uppmärksamhet direkt med förlösande “Världen eller inget”. För det är så det känns – förlösande. Aleksej har alltid haft ett knivskarpt fokus och en stadig vision, men här höjs den upp av känslan av frihet. När bitarna är på plats och stjärnorna står rätt. Öppningen är mäktig: “Hela mitt liv har, hört väggarna viska till mig, dom här sedlarna pratar när de e tyst”. Aleksej vill ha mer och det förtjänar han.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL