5f86cde6439fe73b7352d202
ALX annonserar namnbyte och ny singel


“Det handlar om att återskapa sig själv.”

 

 

Så sent som förra veckan gick ALX ut med kryptiska meddelanden som skvallrade om att han var trött på branschen och att det var dags att “välja en annan strid”. Det var då oklart om han skulle lägga micken på hyllan eller helt enkelt göra en nystart. Nu har vi fått svaret.

 

ALX, som egentligen heter Aleksej Melnik, gick idag ut med att han nu byter namn till Aleksej och dessutom släpper en ny singel redan på fredag, den 1:a februari. “Världen eller inget” (se omslag ovan) är producerad av Manny Flaco och en musikvideo väntas släppas samma dag, i vanlig ordning genom egna bolaget MSTRMND Music Group. I ett inlägg på sociala medier skriver han bland annat:

 

“I takt med att man utvecklas upptäcker man vem man är och vad man är menad till. Det handlar om att återskapa sig själv. Namnet ALX har vart en stor del av mig o jag har rullat med det sen jag började släppa musik, men jag vill att lyssnarna ska lära känna mig på riktigt.”

 

Läs hela meddelandet nedan och invänta singeln som alltså släpps på fredag.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

I takt med att man utvecklas upptäcker man vem man är och vad man är menad till. Det handlar om att återskapa sig själv. Namnet ALX har vart en stor del av mig o jag har rullat med det sen jag började släppa musik, men jag vill att lyssnarna ska lära känna mig på riktigt. Jag kom till världen som Aleksej och jag kommer vara Aleksej när jag lämnar den, därför kommer jag från och med nu endast att släppa musik under mitt riktiga namn. Stort tack till alla som supportat. Vi inleder nytt kapitel på fredag med min nya singel ”Världen eller inget”. Producerad av min bror @elmannyflaco . Video kommer samma dag @rememory_films . Shout out till teamet @kevinxfitz @sebrizi . MSTRMND WORLD. 📸: @artbyesse . Droppa en 🌎 i kommentarerna om du är redo för ALEKSEJ 🦅

Ett inlägg delat av ALEKSEJ 🌎 (@aleksejalx)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL