"Vi förtjänar alla att vara lyckliga."

Så sent som förra fredagen släppte Aleks låten “Min broder”, där han kommenterade den senaste tidens skjutningar och dessutom donerade alla intäkter från låten till organisationen Förorten Mot Våld. Men redan nu följer han upp med nya låten “Positivitet”, där han även vill påminna människor om att det även finns hopp.

”Denna låt är både en påminnelse till mig själv men även till dig som lyssnar att vi är i behov av positivitet i vår vardag. Rubriker om dödskjutningar och dödligt våld är svårsmält och det gör att man lätt hamnar i dåliga tankemönster. Med denna låt vill jag liksom visa att det inte behöver vara så. Vi förtjänar alla att vara lyckliga”, skriver han på sociala medier.

Låten är producerad av Matte Caliste med trombon av Nils Landgren.

Visa det här inlägget på Instagram

Här kommer några rader som inte kom med på "Min broder" där jag touchar manlighet.. "EN MAN HAN TAR SITT ANSVAR, EN MAN TAR HAND OM SIN FAMILJ. INGA RYKTEN ELLER KALLPRAT, OM DU GÖR FEL EN MAN FINNS ALLTID TILL. HAN HEDRAR SIN KVINNA, JOBBAR HÅRT EN MAN STÅR ALDRIG STILL, LÄR SIG FRÅN MISSTAGEN INNAN MED TÅLAMOD EN RIKTIG MAN GÖR VINST" Om du vill lära dig att försvara dig, bygga diciplin och förbättra din karaktär så kan du kontakta mina bröder @costas.23 Han driver "Ner med vapnet, upp med garden" eller @alanflyg coach på @maccfight där @officialwasiu_ gör scener! Tack grabbar Kärlek & Respekt! #Nationellkris #Minbroder #Vemhäreman #FMV #läggnerdittvapen #progress

Ett inlägg delat av ALEKS (@aleks1fam)