5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
adam-medan-video-2-s
Adam Kanyama släpper musikvideo till “Medan Vi Lever” – från soundtracket till kommande biofilmen


 

 

I början av oktober lanseras långfilmen “Medan Vi Lever” på svenska biografer, med rapparen Adam Kanyama i en av huvudrollerna. I samband med filmens lansering kommer även ett soundtrack släppas och idag släpps musikvideo till titelspåret “Medan Vi Lever”. Låten är producerad av Chris Change, Andreas Unge samt Aurélien Trigo och är inspelad i Gambia. På låten gästar även bland annat Maher Cisshoko. Video i regi av Iñaki Marconi.

 

 

 

I samband med nypremiären för Klubb Spiderdogs den 24:e september hålls även en förhandsvisning av filmen “Medan Vi Lever” där Kingsize-läsare kan vinna platser. Se mer info via Instagram:

 

Vinn platser på förhandsvisning av biofilmen "Medan Vi Lever" med @adamxkanyama huvudroll! Visningen sker i samband med nypremiären av @klubbspiderdogs lördag 24/9 där Adam uppträder. Filmen börjar 19.30 (insläpp 19.00) och 18-årsgräns gäller för filmvisningen. Efter filmen får besökarna stanna kvar under Klubb Spiderdogs. GÖR SÅ HÄR: Kommentera och tagga den kompis du till ta med dig på filmvisningen på detta Instagram-inlägg av @kingsizemag. Kingsize och Klubb Spiderdogs väljer därefter ut 50 personer som får ta med sig en vän på förhandsvisningen (totalt 100 besökare). Om du kommit med på listan till förhandsvisningen meddelas onsdag 21:a september. "Medan Vi Lever" har biopremiär 7:e oktober. Mer info om filmen + Klubb Spiderdogs via Kingsizemagazine.se eller länk i bio. #klubbspiderdogs #adamkanyama #medanvilever

Ett filmklipp publicerat av Kingsize Magazine (@kingsizemag)

 

 

 

 

Se trailern för filmen nedan och mer info via SF:se:

 

Medan vi lever – Svensktextad officiell trailer (1080p) from Njutafilms/Studio S on Vimeo.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL