62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Abidaz bekräftar att Yung Lean-samarbete släpps i påsk


Se musikvideon här!

 

 

Abidaz fortsätter att leverera musik, efter att i slutet av förra året pushat ut en låt i veckan. Nu står det klart att hans nästa samarbete blir med ingen mindre än Yung Lean, något som hintats i sociala medier ett tag. Men det som är extra speciellt är att det blir första gången vi hör Yung Lean på svenska under detta alias.

 

“Man förvånas över hur fenomenalt dom fungerar tillsammans. ”Evigheten” är en blues för en eldröd sol och en evig klassiker!”, säger Dan Bengtson, head of Ditto Music Scandinavia, i ett pressutskick.

 

Låten kommer med en tillhörande musikvideo filmad med en tagning, iscensatt av Marcus Söderlund. Låten och videon hade premiär på Långfredagen 10:e april. Se nedan!

 

 

 

Yung Lean är dessutom aktuell med nya singeln “Boylife In EU” som skulle följts upp med en spelning på Fållan i Stockholm. Istället för vi se fram emot dokumentärfilmen “YUNG LEAN: IN MY HEAD” som ska skildra Jonatan Leandoer Håstads karriärsresa; från genombrottet i början av 2010-talet till att nyligen ha återhämtat sig från en psykos.

 

LÄS MER HÄR och se musikvideon nedan!

 

 

 

 

Foto: Instagram/@abidazofficial

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL