61e03a9241f02418c35e38e2
Abidaz är tillbaka – släpper nytt album på midsommarafton!


Se albumtitel, skivomslag + alla gästartister här!

 

 

Det har gått tre år sedan Abidaz släppte solodebutalbumet “In & Ut”. En skiva som prisades på allehanda galor, däribland för “Årets Album” och “Årets Video” på Kingsizegalan 2014. Tanken var att albumet skulle bli hans första och sista skiva. Men hungern efter mer skapande kom snart. Under en tid har han arbetat intensivt i studion och nu låter Soblue Music meddela att Abidaz andra album är redo att släppas – redan på midsommarafton 24:e juni!

 

 

Det kommande albumet har titeln ”Respektera Hungern”. Skivan är rakt igenom producerat av Can “Stress” Canatan och gästas av Chapee, C.U.P., Dj Noize, Patricia Helander, Cherrie, Andre Zuniga, Ana Diaz, Veronica, Khaliffa, Sebastian Stakset och Jamilla. Abidaz säger i ett pressmeddelande:

 

“Jag fortsatte att skriva nya låtar även om tanken var att ”In & Ut” faktiskt var sista plattan. Det fanns egentligen inga planer på att ge ut dessa, men vad gör man när man spelat in fjorton låtar med producenten Stress och alla är singlar och har en familj att försörja? Ger ut dem såklart, alla på en gång. Inget jidder om en singel först, skicka till radio, vänta två månader, släppa en ny singel, bla bla bla. Nu kör vi sa jag till min label Soblue Music och om en vecka har ni den. Varsågoda världen!”

 

 

 

abidaz-2016-2-S

 

 

Foto: Fredrik SkogkvistPublicerat:
RedaktionenNULL