Han har redan hunnit släppt fyra singlar och EP:n ”Dreams” tillsammans med artistkollegan C.Gambino under året. Nu kommer 23 med sitt fjärde album ”TJUGI23”.

”Året började starkt men kommer sluta starkare, därför döpte jag det här albumet till ‘TJUGI23’. Det är i år jag kommer att visa vad jag verkligen går för och hur långt jag är kapabel att växa”, säger 23.

Den maskerade tungviktsrapparen släppte sina första låtar på Spotify under andra halvan av 2020 och året därpå kom albumen ”Feelings” och ”08ZOO”. 2022 slog han igenom stort med internationella samarbeten och låtar med svenska artister som VC Barre, C.Gambino och Dani M. I juni kom albumet ”Selfmade” och i samband med det prydde han omslaget på Kingsize #3 2022. I omslagsintervjun pratade han bland annat om vikten av starka melodier i sina moderna tolkningar av trap- och drill-genrerna.

”Om en låt inte får mig att känna någonting så är den inte för mig. Melodier tror jag är nyckeln till det”, sa han till Kingsize.

På nya albumet ”TJUGI23” utlovar han ett bredare sound med textmässiga teman som går djupare på det personliga och känslosamma samtidigt som det fortsätter vara kaxigt. Lyssna på albumet här:

Foto: Pressbild

6412e4b25c415800cc0e8973