62429f791c0bfc1aba6ef852
23 kickar igång året med singeln “Länge lever vi”


Jobbar på tredje album till våren.

 

 

Efter succén under fjolåret kickstartar nu 23 med att släppa sin första egna singel “Länge lever vi”. Detta efter att vi hört honom tillsammans med C.Gambino på den senares albumspår “M5”, som redan klättrat på listorna. Det gäller även för TikTok och 23, då han redan häromveckan postade ett klipp från låten som snabbt delades på plattformen.

 

”Jag följer inte trender, jag skapar dem” rappar han passande nog i klippet som sedan dess blivit ett trendande ljudklipp, som redan har över 2000 unika creations trots att låten inte släppts förrän nu. Låten, som är producerad av den unga producenten Emvart. tar upp 23’s syn på både rapscenen och livet på gatan.

 

– I ”Länge leve vi” försöker jag skilja mig från andra genom att inte följa det som är trendigt för stunden och med min karaktär. I låten reflekterar jag även om hur snabbt broar och relationer bränns för egen vinning i den miljön jag kommer ifrån. Men att jag och folk vid min sida alltid kommer ha varandra i motgång eller framgång och aldrig kommer ge upp oavsett vad, säger 23.

 

Nyligen utsågs rapparen till ett av fjolårets genombrott i Kingsize Magazines årssummering och till våren väntas hans tredje album.

 

Lyssna på “Länge lever vi” nedan!

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL