Usain Bolt hintar om att J. Cole blivit signad av PUMA


 

 

PUMA verkar ha ett nytt tillskott i sin familj av ambassadörer och influencers, ingen mindre än J. Cole. Åtminstone om man ska gå efter den bild som lades upp av den sedan länge ambassadören för märket och den kanske snabbaste mannen på jorden, Usain Bolt.

 

 

På bilden syns Usain Bolt tillsammans med PUMA-ambassadörerna Cara Delevigne, Adriana Lima och Formel 1-föraren Max Verstappen. I mitten av bilden syns också J. Cole och caption till bilden är “Puma Family”. Vilket väckt spekulationer då många menar på att det tyder på att J. Cole nu officiellt undertecknats till det tyska märket.

 

 

Inte nog med det så vände sig också PUMA:s seniormarknadschef till Twitter och delade med sig utav nyheten att “The ROC is in the building.” Detta skedde i samband med Usain Bolts tweet och ROC skulle kunna referera till JAY-Zs Roc Nation label där Cole är signad.

 

 

Även om det verkar mycket troligt att J. Cole faktiskt har gått ihop med PUMA har det inte bekräftats från något av hållen. Om det är sant kommer J. Cole ha gott sällskap av bland annat Big Sean och JAY-Z på PUMA.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL