UNIQLO öppnar ny butik i Sverige


 

 

Det japanska klädmärket UNIQLO meddelar idag att en ny butik öppnas i Sverige, belägen i Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm. Butiken ska öppnas till hösten 2020 och blir UNIQLO:s andra i Sverige och tredje i Skandinavien. Butiken kommer att erbjuda “LifeWear” för män, kvinnor, barn och nyfödda. Mikiya Kurosu, COO UNIQLO Sverige och Danmark, säger i ett pressutskick:

 

”Sverige är ett inspirerande land som ligger i framkant gällande innovation, hållbarhet och design, vilka är områden som går i linje med vår filosofi på UNIQLO. Vi är glada att kunna öppna en ny butik i Westfield Mall of Scandinavia två år efter vår lyckade etablering på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att erbjuda vårt unika LifeWear-koncept på en sådan spännande och samtida lifestyle destination”

 

 

Märket har som främsta syfte att erbjuda kläder som är skapade för att göra vardagen bättre. Deras koncept LifeWear ämnar till att erbjuda innovativa kläder av hög kvalitet som är universella i sin design och komfort samt skapade för alla, överallt.

 

UNIQLO öppnade sin första butik i Stockholm i augusti 2018, vid Kungsträdgården i Stockholm.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

The ultimate linen freshness with cotton softness.#UNIQLOSE #LifeWear

Ett inlägg delat av Uniqlo_se (@uniqlo_se)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL