Trés-Bien-L
Trés Bien S/S 2015


Svenska framgångsmaskinen Trén Bien släpper nytt för våren och sommaren.

 

 

När Simon och Hannes Hogeman grundade Trés Bien för ungefär nio år sedan var det som återförsäljare. Sedan något år tillbaka har bröderna dock växt ur den kostymen och börjat ta fram egna plagg vid sidan av det tidigare säljandet. Detta visade sig vara en utmärkt idé. Responsen från omvärlden lät inte vänta på sig och idag är Trés Bien, tillsammans med märken som Acne och Our Legacy, en av Sveriges starkaste representanter på den internationella modescenen.

 

 

Nu släpper Trés Bien sin tredje kollektion i ordningen och det är den största från märket så här långt. Inspirerade av hemstaden Malmö har Simon och Hannes, enligt egen utsago, tagit fram en kollektion som tar avstamp i deras syn på mode när de äntrade branschen 2006. Resultatet är stilrena plagg med fokus på material och passform.

 

Kollektionen finns att hitta på Trés Biens hemsida. Bland produkterna hittas mycket köpvärt – en hel del avskalade vårjackor, vårens kanske snyggaste ryggsäcksmodell och ett samarbete med sneakertillverkaren Common Projects.

 

 

// David Melander

 

 

Trés-Bien-1
Trés-Bien-2
Trés-Bien-3

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL